مشاوره رایگان مهمترین سوالات تماس با ما

ویزای کوتاه ‌مدت تحصیلی انگلستان ( Short Term Study Visa )

قبل از هرچیزی شما باید از این مطلع باشید ویزای کوتاه ‌مدت تحصیلی انگلستان با نام‌های Short Term Study Visa، ویزای تحصیلی دانش‌آموزی یا Student Study Visa  نیز شناخته می شود.

شرایط لازم برای دریافت ویزای کوتاه ‌مدت تحصیلی

اگر شما قصد گذراندن یک دوره تحصیلی کوتاه‌مدت را در انگلستان دارید و شهروند رسمی کشوری غیر از منطقه‌ی اقتصادی اروپا (EEA) و سوئیس هستید و همچنین سایر شرایط لازم را نیز دارا هستید، می‌توانید جهت دریافت ویزای کوتاه ‌مدت تحصیلی انگلستان اقدام کنید. ویزای تحصیلی دانش‌آموزی یا Student Study Visa نام دیگر این ویزا می‌باشد.

شما می‌توانید در یک دوره‌ تحصیلی کوتاه‌مدت در انگلستان مانند: دوره‌ یادگیری زبان انگلیسی، یک دوره آموزشی یا یک دوره‌ی تحقیقاتی کوتاه‌مدت به عنوان بخشی از واحد‌های یک مدرک دانشگاهی خارج از انگلستان، شرکت کنید.

با این حال شما نمی‌توانید در یک مدرسه‌ی دولتی تحصیل کنید و یا کار( کاری که از سوی دانشگاه انگلستان باشد یا کارآموزی در حین تحصیل ) یا هر نوع کسب و کار دیگری داشته باشید.

شما به عنوان دانشجو یا دانش‌آموز اجازه نخواهید داشت که این ویزا (Short Term Study Visa) را تمدید کنید یا کسی از اعضای خانواده (“وابستگان”) را به عنوان همراه خود به انگلستان بیاورید؛ همراهان شما باید جداگانه برای دریافت ویزا درخواست دهند.

ذکر این نکته نیز حائز اهمیت است که متقاضیان ویزای کوتاه‌مدت تحصیلی که در بعضی موارد به آنStudent Study Visa نیز گفته می‌شود، مجاز به درخواست و یا دریافت هرگونه وجوه عمومی یا کمک‌هزینه از منابع دولتی انگلستان نمی‌باشند.

مدت مجاز اقامت در انگلستان از طریق ویزای کوتاه ‌مدت تحصیلی انگلستان

شما با داشتن ویزای کوتاه مدت تحصیلی Short Term Study Visa می‌توانید در طول دوره تحصیل یا تحقیق خود در انگلستان اقامت داشته باشید. با این حال ممکن است شما مجاز به ماندن در انگلستان به مدت 30 روز بیشتر باشید، البته این درصورتی است که مجموع مدت اقامت شما در انگلستان بیش از 6 ماه نباشد؛ یا بیشتر از 11 ماه نباشد در صورتی که شما شرایط ذکر شده در زیر را داشته باشید:

  • 16 سال یا بالاتر
  • در حال تحصیل در یک دوره‌ی زبان انگلیسی باشید

ویزای شما مدت زمان مجاز اقامت شما در انگلستان را اعلام می‌کند.

اگر به طور معمول برای سفر به انگلستان به ویزا احتیاج ندارید ( متقاضیان واجد شرایط قرارداد‌های خاص )، شما می‌توانید بدون درخواست ویزای قبلی، تا سقف 6 ماه در انگلستان تحصیل کنید. توجه کنید که هنگام ورود به انگلستان، شما حتما باید افسر مرزی را ملاقات کنید و از دروازه‌های گذرنامه الکترونیکی استفاده نکنید.
اما اگر می‌خواهید بیش از 6 ماه در انگستان تحصیل کنید ، باید از قبل ویزای کوتاه ‌مدت تحصیلی انگلستانرا تهیه کنید.

هزینه‌های ویزای کوتاه مدت تحصیلی

هزینه‌های رسمی مربوط به درخواست ویزای تحصیلی کوتاه مدت (Short Term Study Visa) به شرح زیر است:

  • 97 £ پوند برای ویزای 6 ماهه
  • 186 £ پوند برای ویزای 11 ماهه

لطفا توجه داشته باشید که نرخ‌های فوق ممکن است در هر زمان توسط دفاتر ویزا و مهاجرت انگلستان (UKVI) تغییر کند. جهت دریافت اطلاعات به‌روز و جزئیات بیشتر در این مورد، با پرکردن فرم استعلام زیر مشاوران UKStudy با شما تماس خواهند گرفت و اطلاعات تکمیلی را به شما ارائه خواهند کرد.

فرآیند درخواست ویزای کوتاه ‌مدت تحصیلی انگلستان

شما تا 3 ماه قبل از تاریخ سفرتان به انگلستان می‌توانید برای دریافت ویزای تحصیلی کوتاه مدت (Short Term Study Visa)  اقدام کنید و ظرف 3 هفته پس  از تحویل مدارک مورد نیاز، از تصمیم کنسولگری درباره درخواست ویزا‌ی خود مطلع خواهید شد. همچنین شما می‌توانید برای اطلاع از مدت زمان دریافت ویزا در کشوری که از آن درخواست می‌کنید، به راهنمای رسمی زمان فرآیند ویزا مراجعه کنید.

مدارک مورد نیاز ویزای کوتاه ‌مدت تحصیلی انگلستان

هنگامی که متقاضی دریافت ویزای تحصیلی کوتاه‌مدت یا همان Student Study Visa هستید ، باید مدارک زیر را به سفارت انگلستان ارائه کنید:

  • گذرنامه‌ی فعلی یا سایر شناسنامه‌های سفر معتبر.
  • شواهدی مبنی بر اینکه شما می‌توانید خود را در طول سفر از لحاظ مالی پشتیبانی کنید، به عنوان مثال صورتحساب‌های بانکی یا فیش‌های حقوقی برای 6 ماه اخیر.
  • جزئیات محل زندگی و برنامه‌های سفر شما، توجه کنید تا زمانی که ویزای خود را دریافت نکرده‌اید، هزینه اقامت یا سفر خود را پرداخت نکنید (به دلیل امکان رد شدن درخواست ویزا).
  • نتایج آزمایش سل (TB) شما، در صورتی که از کشوری هستید که شهروندان آنها باید این آزمایش انجام دهند و قصد دارید بیش از 6 ماه در انگلستان اقامت داشته باشید.
  • جزئیات تماس با حداقل یکی از والدین یا سرپرست شما در کشور مبدأ (اگر کمتر از 18 سال دارید).

شما باید ترجمه‌ی رسمی معتبر از هرگونه اسنادی را که به زبان انگلیسی یا ولش (Welsh) نیست، ارائه دهید.
علاوه‌بر این شما  جهت الصاق برگه‌ی ویزا، به یک صفحه خالی در گذرنامه خود نیاز خواهید داشت.

مدارک مربوط به دوره‌ی تحصیلی کوتاه مدت در انگلستان

شما ملزم به ارائه‌ی مدارکی جهت اثبات اطلاعات دوره‌ی تحصیلی خود هستید؛ به عنوان مثال داشتن نامه قبولی از موسسه آموزشی که با عنوان CAS نیز شناخته می‌شود. CAS  نامه‌ای است بر روی کاغذی با سربرگ رسمی که در آن  نام دوره، مدت و هزینه‌ی دوره‌ی شما (از جمله محل اقامت) می باشد .

ممکن است شما بسته به شرایط خود نیاز به ارائه اسناد اضافی داشته باشید، مانند شواهدی از موارد زیر:

  • سوابق تحصیلی، به عنوان مثال گواهینامه‌های دانشگاهی، منابع یا رونوشت‌ها
  • مدارک زبان انگلیسی، به عنوان مثال گواهینامه‌ها یا جوای
  • برنامه‌های اقامت و سفر
  • اجازه حضور در کشوری که از آن درخواست می‌دهید (اگر تابعیت آن کشور را ندارید)
  • شغل حامی مالی (Sponsor) شما، درآمد، پس انداز یا وجوهی که از مطالعات شما حمایت مالی می‌کند

علاوه بر این، اگر شما کمتر از 18 سال سن دارید و به تنهایی سفر می‌کنید یا اگر با کسی که والدین یا سرپرست شما نیست سفر می‌کنید ، باید اسناد مربوطه را ارائه دهید.

سفر به تنهایی با ویزای تحصیلی کوتاه مدت

شما می‌توانید بدون همراه بزرگسال (کسی که بالاتر از 18 سال سن دارد) به انگلستان سفر کنید.
با این وجود، والدین یا سرپرست شما باید رضایت کتبی خود را برای سفر شما به انگلستان ارائه دهند. همچنین باید اطلاعات کامل تماس خود را در صورت بروز شرایط اضطراری برای شما، را به سفارت ارائه دهند.

آنها همچنین با ارائه مدارک باید اثبات کنند که شما مکانی مناسب برای زندگی در طول اقامت خود در انگلستان دارید، که  برخی از آن عبارتند از:

  • نام و تاریخ تولد شخصی که نزد او اقامت خواهید داشت
  • آدرس محلی که در آن زندگی خواهید کرد
  • جزئیات رابطه‌ی شما با شخصی که از شما مراقبت خواهد کرد
  • رضایت کتبی که به آن فرد اجازه می‌دهد تا در طول مدت اقامت شما در انگلستان، از شما مراقبت کند

علاوه بر موارد فوق ، شما باید نامه‌ای از مدرسه‌ی مقصد تهیه كنید كه تأیید می‌كند مقامات محلی از اقامت شما و جزئیات اینكه چه كسی از شما مراقبت خواهد کرد آگاه شده‌اند، اگر:

  • شما کمتر از 16 سال دارید (یا معلول هستید و زیر 18 سال سن دارید) یا
  • شخصی که خویشاوند نزدیک شما نیست بیش از 28 روز از شما مراقبت خواهد کرد (“مراقب ‌خصوصی”).

سفر به همراه یک بزرگسال با ویزای کوتاه مدت تحصیلی

هنگام سفر به انگلستان ‌همراه یک فرد بزرگسال (شخصی 18 ساله یا بالاتر)، شما موظف به معرفی آنها در درخواست ویزا‌ی خود هستید.

لطفا توجه داشته باشید كه نام همراه یا همراهان در ویزای شما ثبت خواهد بود و در صورت ورود به انگلستان بدون آنها، از ورود شما به انگلستان جلوگیری خواهد شد.

شما می‌توانید حداکثر 2 فرد بزرگسال را در درخواست ویزا‌ی خود معرفی کنید و ویزای شما تنها در صورتی معتبر است که حداقل با یکی از آنها سفر کنید.

همراه شما نیز می‌تواند به طور همزمان جهت دریافت ویزا درخواست بدهد، اما  باید هرکدام  از شما به تنهایی درخواست‌های جداگانه‌ای را انجام دهید.

همانطور که در متن بالا شرح داده شد، ویزای تحصیل کوتاه مدت یا Short Term Study Visa توسط بسیاری از عوامل شامل شرایط و ضوابط، هزینه‌ها و اسناد مورد نیاز کنترل می‌شود که ممکن است در طول زمان تغییر کنند. بنابراین، توصیه ما به شما دریافت مشاوره‌ی تخصصی-رایگان از تیم مشاوران با سابقه‌ی ما در UKStudy است، تا بدین‌وسیله بتوانید از صحت درخواست ویزای کوتاه مدت تحصیلی خود اطمینان حاصل کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر، لطفاً از طریق لینک زیر با ما در تماس باشید.

فارسی