مشاوره رایگان مهمترین سوالات تماس با ما

ویزای دانش‌آموزی انگلستان Tier-4

در صورتی که بین 4 تا 17 سال سن دارید و می‌خواهید در یک مدرسه مستقل در انگلستان تحصیل کنید، می‌توانید از ویزای دانش‌آموزی انگلستان Tier-4 یا همان ویزای بلند مدت دانش‌آموزی استفاده کنید.

برای دریافت ویزای دانش‌آموزی Tier-4، شما باید

  1. در یک دوره آموزشی ثبت نام کرده باشید.
  2. رضایت والدین یا سرپرست خود را باید داشته باشید.
  3. پول کافی برای تأمین هزینه‌های دوره تحصیل و هزینه‌های زندگی در انگلستان را داشته باشید.
  4. تبعه‌ی کشوری باشید که در منطقه‌ی اقتصادی اروپا (EEA) یا سوئیس قرار ندارد و در نهایت سایر الزامات واجد شرایط بودن برای دریافت ویزای Tier-4 را برآورده سازید.

لطفاً توجه داشته باشید که اگر بریتانیا بدون توافق از اتحادیه اروپا خارج شود، هیچ تغییری در حقوق و وضعیت شهروندان اتحادیه اروپا که در حال حاضر در انگلستان زندگی می‌کنند تا 30 ژوئن 2021 یا 31 دسامبر 2020 صورت نمی‌گیرد.

متقاضیان و خانواده آنها می‌توانند برای ادامه زندگی در انگلستان، به طرح ارائه شده برای حل و فصل اتحادیه اروپا مراجعه کنند یا با مشاوران فارسی زبان ما در ایران ارتباط برقرار کنند.

زمان‌بندی فرآیند درخواست ویزا تحصیلی

قبل از شرح سایر توضیحات، شما باید بدانید ویزای دانش‌آموزی Tier-4 با نام Tier-4 Child Student Visa نیز شناخته می‌شود.

شرایط ویزای دانش‌آموزی مطابق استاندارد حاکم بر تمامی ویزاهای Tier-4 می باشد. زودترین زمانی که می‌توانید برای ویزای دانش‌آموزی Tier4 اقدام کنید، 3 ماه قبل از شروع دوره‌ آموزشی شما است.

معمولاً شما طی 3 هفته نتیجه نهایی سفارت را در مورد وضعیت درخواست ویزای خود دریافت خواهید ‌کرد. در صورت تمایل می‌توانید به جدول زمانی پردازش ویزا برای کشور خود در وب سایت رسمی ویزا و مهاجرت انگلستان مراجعه کنید.

با توجه به پیچیدگی‌ها و زمان‌بندی‌های تعیین شده برای دریافت ویزاهای تحصیلی از جمله Tier-4 Child Student Visa، ما پیشنهاد می‌کنیم هرگز ریسک نکنید و از مشاوره تخصصی-  رایگانUKStudy استفاده کنید.

هزینه‎های ویزای دانش‌آموزی Tier-4

هزینه‌ی استاندارد تعیین شده توسط دفتر ویزا و مهاجرت انگلستان  (UKVI) برای درخواست ویزای دانش‌آموزی Tier-4 از خارج از انگلستان، معادل 348 پوند است.

لطفا توجه داشته باشید که ممکن است هزینه‌های بیشتری نیز بسته به شرایط درخواست شما، به مبلغ فوق

اعمال شود
همچنین شما باید به عنوان بخشی از مراحل درخواست خود، از پیش مبلغی را بابت هزینه‌ی مراقبت‌های بهداشتی پرداخت کنید. لطفاً قبل از شروع درخواست خود با مشاوران ما در UKStudy تماس بگیرید تا از میزان دقیق مبلغ پیش‌پرداخت اطمینان حاصل نمایید.
توصیه ما به شما این است که هرگز برای دریافت ویزای تحصیلی ریسک نکنید. اگر می‌خواهید از جزئیات به روز در مورد تغییرات شرایط و ضوابط درخواست ویزای دانش‌آموزی بلند مدت Tier-4 یا همان Child Student Visa مطلع شوید، می‌توانید با مشاوران ما در UKStudy از طریق لینک زیر مشاوره رایگان دریافت کنید. آنها در هر مرحله از مراحل درخواست از جمله جزئیات دقیق شرایط صلاحیت، هزینه‌های اضافی احتمالی و اسناد مورد نیاز به شما کمک خواهند کرد.

مدت مجاز اقامت در انگلستان با ویزای دانش‌آموزی

مدت مجاز کل اقامت شما در صورت دریافت ویزای دانش‌آموزیTier-4 Child Student Visa، تحت تأثیر سن فعلی شما و مدت زمان تحصیل شما خواهد بود.

سن شما زمان ثبت درخواستمدت مجاز اقامت شما
کمتر از ۱۶طول مدت دوره‌ آموزشی (تا سقف ۶ سال) به‌علاوه‌ی ۴ ماه بعد از آن
۱۶ یا ۱۷طول مدت دوره‌ آموزشی (تا سقف ۳ سال) به‌علاوه‌ی ۴ ماه بعد از آن

اگر دوره تحصیلی شما 6 ماه یا کمتر باشد ، حداکثر 1 هفته قبل از شروع دوره خود مجاز به ورود به انگلستان خواهید بود؛ اگر دوره‌ی تحصیلی شما بیش از 6 ماه طول بکشد شما می‌توانید حداکثر 1 ماه قبل از شروع دوره تحصیلی وارد کشور انگلستان شوید.

شرایط و قوانین ویزای بلند مدت دانش‌ آموزی Tier-4

در مورد آنچه می‌توانید یا نمی‌توانید با ویزای دانش‌آموزی Tier-4 انجام دهید، قوانین خاصی به شرح زیر وجود دارد:

  • در صورت تمایل می‌توانید در یک مدرسه مستقل تحصیل کنید. شما می‌توانید خارج از انگلستان تقاضای ویزای بلند مدت دانش‌آموزی Tier -4 Child Student Visa)) کنید و همچنین در صورت لزوم اقدام به تمدید اقامت خود کنید.
  • همچنین اگر 16 سال یا بیشتر داشته باشید، می‌توانید به طور پاره وقت به مدت حداکثر 10 ساعت در هفته یا تمام وقت در طول تعطیلات کار کنید. علاوه بر این می‌توانید به عنوان بخشی از دوره خود، کار دانش‌آموزی انجام دهید (اما نه بیشتر از 50٪ از زمان دوره آموزشی).
  • شما می‌توانید حداکثر 2 سال یک افسر اتحادیه دانشجویی باشید.

اما با این حال، شما نمی‌توانید در یک آکادمی یا یک مدرسه بومی دولتی (که به عنوان Maintained School نیز شناخته می شود) یا کالج آموزش عالی تحصیل کنید. ویزای دانشجویی Tier-4 (عمومی) برای تحصیل در مؤسسات آموزش عالی انگلستان مورد نیاز است.

همچنین شما اجازه دریافت کمک هزینه‌ی تحصیلی را نخواهید داشت و نمی‌توانید شغل دائم داشته باشید یا به عنوان پزشک یا دندانپزشک فعالیت کنید.

توجه به این نکته ضروری است که شما تحت هیچ شرایطی اجازه اقامت دائم در انگلستان یا به همراه آوردن اعضای خانواده (وابستگان) را با این ویزا نخواهید داشت. اگر والدین شما مایل به همراهی شما درانگلستان هستند، لازم است برای ویزای والدین دانش‌آموزي Tier 4 درخواست بدهند.

مدارک مورد نیاز ویزای بلند مدت دانش آموزی Tier-4

هنگامی که درخواست ویزای Tier -4 Child Student Visa خود را ثبت می‌کنید ، باید مدارک زیر را ارائه دهید:

  • گذرنامه فعلی یا سایر اسناد مسافرتی معتبر
  • اثبات اینکه می‌توانید از خود پشتیبانی مالی کنید و هزینه دوره خود را پرداخت کنید؛ این مورد با توجه به شرایط شما متفاوت خواهد بود.
  • اثبات رضایت والدین یا سرپرست قانونی
  • اثبات ارتباط شما با والدین یا سرپرست خود (گواهی تولد یا قیومیّت)
  • نتایج آزمایش سل (TB)، اگر تبعه‌ی کشور‌هایی هستید که شهروندان آنها باید آزمایش را انجام دهند

همچنین جهت دریافت ویزا‌، به یک صفحه خالی در گذرنامه خود نیاز خواهید داشت.

اگر در مورد هر بخشی از فرآیند درخواست ویزای خود اطمینان ندارید و یا در رابطه با تکمیل مراحل درخواست مشکلی دارید، لطفاً فرم استعلام ما را از طریق لینک زیر تکمیل کنید تا مشاوران فارسي زبان ما در UKStudy  در بازه‌ی زمانی کوتاهی به‌ همراه راه حل مناسب با شما تماس بگیرند.

فارسی