مشاوره رایگان مهمترین سوالات تماس با ما

ویزای تحصیلی عمومی Tier-4 انگلستان

اگر می‌خواهید در یکی از دانشگاه های انگلستان تحصیل کنید، باید برای دریافت ویزای تحصیلی عمومی Tier-4 اقدام کنید.

جهت دریافت ویزای تحصیلی عمومی Tier-4 انگلستان باید 16 سال یا بیشتر سن داشته باشید.

شرایط دریافت ویزای تحصیلی Tier-4 انگلستان

باید بتوانید به زبان انگلیسی صحبت کنید، بخوانید و بنویسید. پول کافی برای پشتیبانی مالی از خودتان داشته باشید و هزینه‌ی دوره خود را بپردازید.

مبلغ کل هزینه‌های دریافت ویزای دانشجویی بسته به شرایط شما می‌تواند، متفاوت باشد.

شما همچنین باید از کشوری باشید که در منطقه اقتصادی اروپا (EEA) یا سوئیس واقع نشده است. در نهایت شما باید سایر شرایط صلاحیت تعیین شده توسط دفتر ویزا و مهاجرت انگلستان (UKVI) را نیز برآورده کنید. برای اطلاع از سایر شرایط تعیین صلاحیت دریافت ویزای تحصیلی عمومی انگلستان می‌توایند با مشاوران فارسی زبان ما در  UKStudy  تماس بگیرید.

فرآیند درخواست ویزای تحصیلی Tier-4 انگلستان

شما می‌توانید تا 3 ماه قبل از تاریخ سفر خود به انگلستان برای ویزای عمومی دانشجویی Tier-4 اقدام کنید. ظرف 3 هفته پس از تحویل مدارک مورد نیاز، شما از تصمیم کنسولگری درباره درخواست ویزای خود مطلع خواهید شد.

همچنین در صورت تمایل، شما می‌توانید برای اطلاع یافتن از مدت زمان دریافت ویزای کشوری که برای آن درخواست کرده‌اید، به راهنمای رسمی زمان پردازش درخواست ویزا مراجعه کنید. شما می‌توانید برای صرفه‌جویی در زمان خود با پر کردن فرم زیر، اطلاعات کامل درمورد  Tier 4 General Student Visa  را از مشاوران ما  بصورت رایگان دریافت کنید.

هزینه‌های دریافت ویزای تحصیلی Tier-4 انگلستان

هزینه‌ی رسمی اعلام شده مربوط به درخواست ویزای تحصیلی عمومی انگلستان Tier 4 General Student  از خارج از انگلستان، 348 پوند است؛ همچنین برای ثبت درخواست هر یک از وابستگان همراه، شما باید مبلغ 348 پوند را به ازای هر شخص پرداخت کنید.

لطفاً توجه داشته باشید که امکان تغییر در نرخ‌های فوق در هر زمان توسط دفتر ویزا و مهاجرت انگلستان (UKVI) وجود دارد. با پر کردن فرم استعلام فوری، شما می‌توانید با تیم مشاوران UKStudy برای به روزرسانی و جزئیات تخصصی بیشتر در مورد این موضوع تماس بگیرید.

هزینه‌های درمانی مهاجرت (HIS)

یکی از مراحل درخواست ویزا جهت دریافت ویزای عمومی تحصیلی Tier 4 General Student، پیش‌پرداخت مبلغی بابت هزینه‌ی مراقبت‌های بهداشتی در انگلستان  می باشد. برای اطلاع از اینکه باید چه مبلغی را بپردازید، قبل از شروع درخواست ویزای خود با مشاوران ما در UKStudy تماس بگیرید.

مدت مجاز اقامت در انگلستان با ویزای تحصیلی Tier-4

شما می‌توانید قبل از شروع دوره خود، وارد انگلستان شوید. اگر طول دوره شما 6 ماه یا کمتر باشد، این بازه‌ی زمانی تا ۱ هفته قبل از شروع دوره خواهد بود. اگر دوره‌ی تحصیلی شما بیش از 6 ماه به طول انجامد، این مدت حداکثر ۱ ماه قبل ازشروع دوره خواهد بود. مدت مجاز اقامت شما در انگلستان بستگی به نوع دوره‌ای که در آن شرکت خواهید کرد، متغیر خواهد بود. دوره‌ها و مدارک تحصیلی قبلی شما نیز می‌تواند در این مدت زمان تاثیرگذار باشد.

شرایط و قوانین ویزای تحصیلی Tier-4 انگلستان

لطفاً توجه داشته باشید که مطابق با شرایط و ضوابط مندرج در راهنمای رسمی UKVI برای ویزاهای عمومی تحصیلی Tier 4 General Student ، شما می‌توانید:

  • در مراکز آموزشی Tier-4 تحصیل کنید.
  • به عنوان افسر اتحادیه دانشجویی مشغول به کار شوید.
  • از داخل یا خارج از انگلستان برای دریافت ویزا اقدام کنید.
  • در صورت نیاز جهت تمدید اقامت خود درخواست دهید.
  • در اکثر مشاغل، بسته به اینکه سطح دوره‌ی شما چیست و چه حامی مالی دارید، کار کنید.

با این وجود شما نمی توانید برای دریافت بودجه عمومی یا کار در بعضی مشاغل خاص، مثل ورزشکار حرفه ای یا مربی ورزشی، درخواست دهید.

همچنین شما اجازه نخواهید داشت که در یک آکادمی یا مدرسه‌ی بومی که با بودجه‌ی دولتی اداره می‌شوند (Maintained Schools)، تحصیل کنید.

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی Tier-4 انگلستان

هنگام اقدام جهت اخذ ویزای تحصیلی عمومی انگلستان  Tier 4 General Student Visa، ارائه  مدارک زیر الزامی می باشد:

  • گذرنامه فعلی یا سایر اسناد مسافرتی معتبر
  • مدارکی جهت اثبات توانایی شما در پشتیبانی مالی از خودتان و پرداخت هزینه‌ی دوره تحصیلی (نوع این مدارک بسته به شرایط شما متفاوت خواهند بود)
  • مدارکی جهت اثبات رضایت والدین یا سرپرست قانونی برای تحصیل در انگلستان برای متقاضیان که کمتر از 18 سال
  • مدراکی جهت اثبات ارتباط با والدین یا سرپرست (گواهی تولد یا قیومیّت)
  • ارائه نتیجه آزمایش سل ؛ اگر متقاضی از تبعه‌ی کشور‌هایی باشد که باید آزمایش سل (TB) انجام دهد

همچنین برای دریافت ویزا، به یک صفحه خالی در گذرنامه خود نیاز خواهید داشت.

علاوه بر همه موارد گفته شده، با توجه به شرایط شما ممکن است اسناد دیگری برای ارائه مورد نیاز باشد. برای اطلاع از سایر شرایط می‌توانید از طریق فرم زیر اقدام کنید.

دانش زبان انگلیسی مورد نیاز برای ویزای دانشجویی

هنگام درخواست برای ویزای تحصیلی Tier 4 General Student Visa شما باید سطح دانش زبان انگلیسی خود  را ثابت کنید؛ که این معمولاً به معنای گذراندن یک آزمون SELT  است.

محل تحصیلسطح دورهدانش زبان انگلیسی مورد نیازسطح
مؤسسات آموزش عالی(HEI)مدرک دانشگاهی و بالاترSELT در خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردنISE II معادل با CEFR سطح B2
مؤسسات آموزشی غیر از HEIمدرک دانشگاهی و بالاترSELT در خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردنISE II معادل با CEFR سطح B2
هر مؤسسه دیگرپایینتر از مدرک دانشگاهیSELT در خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردنISE I معادل با CEFR سطح B1

*CEFR: (Common European Framework for languages)

مراکز آموزش عالی (HEI) می‌توانند بصورت جداگانه نحوه‌ی ارزیابی دانش زبان انگلیسی دانشجویان خود را انتخاب کنند. کمترین نمره قابل قبول مراکز آموزش عالی برای سطح مهارت زبان انگلیسی به شرح زیر می‌باشد:

  • اگر در سطح مدرک دانشگاهی یا بالاتر می‌خواهید تحصیل ‌کنید باید دارای SELT ISE II یا CEFR سطح B2 باشید.
  • اگر در سطح مدرک دانشگاهی یا بالاتر تحصیل ‌نمی‌کنید باید دارای SELT ISE I یا CEFR سطح B1 باشید.

توجه داشته باشید که اگر شما ملزم به گذراندن SELT هستید، مدرک شما باید صادره از یک موسسه معتبر و  مورد تأیید باشد.

مشاوران خبره ما در UKStudy می‌توانند در هر مرحله از فرآیند درخواست ویزای تحصیلی Tier-4 به شما کمک کنند و جدیدترین اطلاعات و اخبار مربوط به تغییرات هر یک از شرایط ذکر شده در متن بالا را به شما ارائه دهند. ما به شما کمک خواهیم کرد تا در مسیر خود برای دریافت ویزای دانشجویی در انگلستان موفق شوید و بتوانید تحصیلات تکمیلی مورد نظر خود را بدست آورید.

فارسی