مشاوره رایگان مهمترین سوالات تماس با ما

فرآیند دریافت ویزای تحصیلی انگلستان Tier-4

در صورتی که دانشگاه‌های انگلستان را به منظور مهاجرت تحصیلی برگزیده‌اید. لازم است که ازفرآیند های مربوط به پذیرش ویزای دانشجویی اطلاع کافی داشته باشید. در ابتدا، مهم است بدانید چه نوع ویزایی را درخواست بدهید که متناسب با نوع دوره‌ی انتخابی شما باشد. همچنین مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی چیست. امّا قبل از آن شما باید موفق به دریافت CAS ( تأیید پذیرش تحصیل از دانشگاه مقصد ) شوید. لطفاً جهت کسب هرگونه اطلاعات درباره‌ی دریافت پذیرش از دانشگاه‌های انگلستان از طریق لینک زیر با مشاوران UKStudy در تماس باشید. پس از دریافت CAS تنها می‌توانید جهت ثبت درخواست یکی از انواع ویزاها‌ی تحصیلی که در زیر شرح داده شده است، اقدام کنید.

 
Tier-4 (General) Student Visa

ویزای تحصیلی انگلستان Tier-4 (ویزای عمومی)

اگر 16 سال یا بیشتر سن دارید و متقاضی تحصیل در یک مؤسسه آموزش عالی Tier-4 هستید و شهروند یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپاEEA  یا سوئیس نمی‌باشید، شما باید درخواست ویزای Tier-4 (عمومی) کنید. ویزای عمومی یا همان Tier-4 به شما امکان ورود به انگلستان را برای اهداف تحصیلی می‌دهد. در صورت موفقیت‌آمیز بودن درخواست، ویزای شما به صورت یک برگه‌ی الصاقی خواهد بود که دارای عکس شماست و در یکی از صفحات گذرنامه شما قرار داده می‌شود. قبل از شروع فرآیند درخواست، شما باید منتظردریافت پیشنهاد بدون قید و شرط تحصیل از دانشگاه مقصد (CAS) بمانید.

ویزای تحصیلی کوتاه مدت انگلستان

اگر متقاضی ثبت‌نام در دوره های حداکثر 6 ماهه و یا دوره‌های یادگیری زبان انگلیسی حداکثر 11 ماهه  می‌باشید، ویزاهای تحصیلی کوتاه مدت برای شما مناسب می باشد . با توجه به  قوانین وضع شده توسط دولت انگلستان، این نوع ویزا در داخل کشور انگلستان قابل تمدید نمی‌باشد. جهت درخواست ویزای کوتاه مدت، شما باید شواهدی ارائه کنید مبنی ‌بر اینکه می‌توانید در طول دوران تحصیل، خود را از لحاظ اقتصادی پشتیبانی کنید. کلیه دانشجویان برای هر ماه از دوران اقامت خود در لندن باید حداقل 1265 پوند داشته باشند. این مبلغ جهت رفع هزینه‌های زندگی یا “Maintenance” است که توسط UKVI (سازمان مهاجرت انگلستان) تعیین شده‌است. شما ملزم به داشتن این مبلغ می باشید حتی اگر هزینه‌ی اسکان شما قبلاً به طور کامل پرداخت شده باشد.دانشجویانی که واجد شرایط قراردادهای تفکیکی کشوری هستند، الزامی به ارسال بعضی از مدارک در هنگام ارائه درخواست ویزا ندارند، اما ممکن است از آنها خواسته شود که این مدارک را در مراحل بعدی در بازه‌ی زمانی مشخص  ارائه کنند.
 
Tier-4 (Child) Student Visa

ویزای تحصیلی دانشجویی Tier-4 (Child) Student

اگر کمتر از ۱۶ سال سن دارید، جهت تحصیل در انگلستان ملزم به دریافت ویزای دانش‌آموزی Tier-4 خواهید بود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای دانش‌آموزی Tier-4 به صفحه‌ی مربوطه‌ در اینجا مراجعه فرمائید. اگر در مورد هر بخشی  از درخواست خود مطمئن نیستید و  یا نگران درست انجام دادن فرآیند درخواست ویزای تحصیلی هستید می‌توانید با پر کردن فرم استعلام UKStudy با مشاوران مجرب ما تماس بگیرید. در نظر داشته باشید پرکردن این فرم هیچگونه تعهدی برای شما به همراه نخواهد داشت.

برخی از اطلاعات مهم درباره‌ی ویزای تحصیلی انگلستان


HIS - هزینه سلامت مهاجرت

شما به عنوان درخواست کننده ویزای تحصیلی ممکن است مستلزم به پرداخت هزینه‌های خدمات درمانی باشید. توجه داشته باشید ویزاهای کوتاه مدت که کمتر از 6 ماه هستند، نیازی به پرداخت هزینه‌ی خدمات درمانی ندارند. به هر میزان که ویزای تحصیلی شما طولانی مدت‌تر باشد مبلغ پرداختی بابت هزینه سلامتی مهاجرت بیشتر خواهد بود. پس نتیجه می‌گیریم که بسته به مدت اعتبار ویزای درخواستی شما هزینه‌های خدمات درمانی که بصورت پیش‌پرداخت دریافت می‌شود متغیر خواهد بود .

دریافت BRP - مجوز اقامت بیومتریک

پس از موفقیت درخواست ویزا، درگذرنامه به شما اجازه ورود 30 روزه به کشور انگلستان داده می‌شود، شما باید حتما به دلیل قوانین حاضر در این بازه زمانی وارد کشور انگلستان شوید. کارت ویزای شما به صورت مجوز اقامت بیومتریک (BRP) است و شما باید پس از ورود خود آن را دریافت کنید. BRP  مدرک مستندی است که مجوز حضور شما درانگلستان می‌باشد، بنابراین مطمئن شوید که همیشه آن را در مکانی امن نگهداری می‌کنید زیرا درصورت درخواست مسئولین مهاجرتی ملزم به ارائه این مدرک خواهید شد.

گواهی ثبت پلیس مهاجرت

اگر مجوز فعلی یا اخیر مهاجرت شما، شرایط ثبت‌نام در اداره پلیس را دارد (یا داشته است) ، باید گواهی ثبت‌نام پلیس خود را با درخواست Tier 4 ارائه دهید. اطمینان حاصل کنید که گواهی ثبت پلیس شما به روز بوده و آدرس فعلی و وضعیت مهاجرت فعلی شما را نشان می‌دهد.

شرایط کار دانشجویی در انگلستان

دارندگان ویزای Tier-4 مجاز به کار در اکثر مشاغل هستند البته این موضوع بستگی به این دارد که دوره شما در چه سطحی می‌باشد و چه حامی مالی شما را حمایت می‌کند. به طور معمول شرایط کاری شما، از جمله حداکثر ساعات‌کاری که می‌توانید در طول مدت ترم اشتغال داشته باشید، به  صورت برچسب بر روی ویزا یا اجازه اقامت بیومتریک (BRP) چاپ می‌شود. لطفاً با دقت بررسی کنید که کدام یک از شرایط کاری برای شما اعمال می‌شود و اگر مطمئن نیستید با ما تماس بگیرید. لازم به ذکر است که به دانشجویان دارای ویزای دانشجویی کوتاه مدت اجازه کار در انگلستان داده نمی‌شود. با توجه به موارد ذکر شده، فرآیند دریافت ویزای دانشجویی دارای پیچ و خم‌ها و نکات جزئی بسیاری است که شما می‌توانید جهت گذر از آنها از تجربیات مشاوران UKStudy بهره‌مند شوید و این مسیر ناهموار را با کمک ما به جاده‌ای هموار و لذت‌بخش به سوی موفقیت تبدیل کنید. UKStudy همراه همیشگی شما در زمینه‌ی تمامی امور تحصیل در انگلستان خواهد بود. برای اطلاع از آخرین تغییرات شرایط ویزای تحصیلی می‌توانید از طریق فرم زیر اقدام به کسب اطلاعات بیشتر کنید.
فارسی